Veel gestelde vragen

Gratis voorlichting

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig en wordt hier op een vertrouwelijke wijze mee omgegaan?

Wiel Erfrecht Advies/Erfrechtplan bewaart uw persoonlijke gegevens (NAW) om u in de toekomst goed te informeren over eventuele wijzigingen. Het opslaan van uw persoonlijke gegevens gebeurt in een speciale omgeving die door Microsoft beschikbaar is gesteld. Wiel Erfrecht Advies/Erfrechtplan voldoet aan de strikte regels rondom de AVG.

Wie is Erfrechtplan?

Erfrechtplan is een dienstverlener die klanten informeert en helpt bij het goed organiseren van de erfenis. Ook Erfrechtplan vindt dat (bijna) iedereen een (levens)testament nodig heeft. Daarom geeft Erfrechtplan gratis voorlichting. Dat doen we op een heldere en eenvoudige manier zodat iedereen dit begrijpt.

Wat maakt Wiel Erfrecht Advies anders?

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Er is volop informatie voorhanden over nalatenschap. Ook zijn er tal van brochures. Toch is het vaak moeilijk te begrijpen wat er nu precies staat. Wij denken dat dat anders kan en moet. Wiel Erfrecht Advies maakt het eenvoudig en persoonlijk, in begrijpelijke taal.

Hoe weet ik dat Wiel Erfrecht Advies/Erfrechtplan betrouwbaar is?

Wiel Erfrecht Advies/Erfrechtplan zegt wat het doet en doet wat het zegt. Daarbij hanteren we bij iedere klant eenzelfde stappenplan:

  • Tijdens een vrijblijvend en kosteloos gesprek bij u thuis, brengen we uw persoonlijke situatie in kaart.
  • We verzorgen een gespreksverslag in eenvoudige taal.
  • Wij zijn gedurende het hele traject uw contactpersoon en maken een samenvatting voor de notaris.
  • Wij gaan samen met u naar de notaris en doorlopen alle besproken punten.
  • Wij controleren uw conceptakte.
  • Wij staan voor u klaar voor vragen en onduidelijkheden.
  • Wilt u na het vrijblijvende gesprek gebruik maken van de diensten van Wiel Erfrecht Advies/Erfrechtplan? Dan tekent u een opdracht tot dienstverlening (OTD). Hierin staat precies omschreven wat Wiel Erfrecht Advies/Erfrechtplan voor u doet en wat u van ons mag verwachten.
In contact

Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Stel een vraag via ons contactformulier of stuur een mailtje.

Kom in contact